Eestpalved

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Roomlastele 8:26-28

Samuti tuleb ka Vaim appi meie nõtrusele: me ju ei tea, kuidas palvetada, nõnda nagu peab, kuid Vaim ise palub meie eest sõnatute ägamistega. (Roomlastele 8:26)

Meil on abikaasaga harjumus koos õhtupalvet pidada. Tavaliselt palvetan mina valjusti meie abielu, pereliikmete, sõprade, kiriku ja kogukonna eest. Mu abikaasa palvetab tavaliselt vaikselt. See on väga oluline aeg meie igas päevas. Hiljuti oli mul väga raske nädal ning ma ei leidnud isegi palvetamiseks sõnu. Tõin kuuldavale mõne lause ja lõpetasin palve. Korraga jätkas sealt abikaasa ja kandis Jumala ette minu olukorra. Ta palus, et Jumal annaks mulle tagasi julguse ja enesekindluse. Just seda ma vajasin, et seista enda ja oma pere õiguste eest ning jääda kindlaks oma väärtustele nii kodus kui töökohal. See kogemus viis mu mõtted tänasele kirjakohale, mis räägib Püha Vaimu abist, kui me ise ei suuda enam palvetada.

Cassius Rhue (Lõuna-Carolina, USA)

PALVE:
Jumal, kui meil on raske palvetada, siis aita meid usaldada Sinu Vaimu. Täname Sind lähedaste eest, kes vajadusel sõnastavad meie vajadused ja palvetavad meie eest. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Vajadusel palvetab minu eest Püha Vaim.

PALVE TULIPUNKT:
POLIITILISED RAHUTUSED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.