Lähedus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jeremija 29:10-14

Ja te otsite mind ja leiate minu, kui te nõuate mind kõigest oma südamest. Ja ma lasen teil mind leida, ütleb Issand… (Jeremija 29:13-14)

Abikaasa tegi mulle toreda kingituse – tõi meie farmi hulga tibupoegi. Nad uurisid oma elamist, nokkisid teri ja soojendasid end lambi all. Tibude eest hoolitsemine oli uus kogemus ja ma püüdsin neil pidevalt silma peal hoida. Panin tähele, et minu liginedes jooksis üks tibudest alati kohale ja hakkas üles-alla hüppama. Võtsin ta viimaks peopessa ja see meeldis talle. Kui teised tibud olid huvitatud veest, toidust ja soojusest, siis temale näis oluline minu lähedus. Tollest tibust kasvas kena kana, kes armastas endiselt minu seltsi. Vahel toksis ta nokaga mu saapanina, et näha mind heatahtlikult enda suunas kummardumas. Mul oli kanast palju rõõmu. Usun, et Jumal õpetas mulle tolle kana kaudu läheduse tähendust. Meiegi võime julgelt läheneda Jumalale, kes teab meie vajadusest olla Looja lähedal. Kui otsime teda kogu südamest, siis ta kummardub meile rõõmustades vastu.

A. B. Barber (Ohio, USA)

PALVE:
Taevane Isa, täname Sinu loomingu eest, mis annab meile aimu Sinu olemusest. Aita meid otsida Sind kogu südamest. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Otsin Jumalat kogu südamest.

PALVE TULIPUNKT:
FARMERID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.