Meie panus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 6:1-14

Kui nüüd Jeesus oma silmad üles tõstis ja nägi palju rahvast enese juurde tulevat, siis ta ütles Filippusele: „Kust me ostame leiba, et need saaksid süüa?” Aga seda ta ütles teda proovile pannes, sest ta teadis küll, mida ta kavatseb teha. (Johannese 6:5-6)

Aastaid tagasi aitasin kohalikus kirikus lavastada lastele muusikali, mis rääkis viie tuhande söötmisest. Et imetegu kujutada, mõtlesime välja mõned trikid, mida Jeesus tegelikult ei vajanud. Väike poiss oli valmis ära andma oma tagasihoidliku lõunasöögi – viis leiba ja kaks kala. Jumala Poja kätes jätkus sellest tuhandete toitmiseks ja 12 korvitäit jäi ülegi. Väikesest ohvrist kujunes midagi väga suurt, mispeale hakkas rahvas Jeesusesse suhtuma kui prohvetisse. On selge, et Jeesus tõepoolest muretses oma kuulajaskonna heaolu pärast. Ta tunneb ka meie vajadusi ja tema vägi tuleb appi ka siis, kui olukord näib lootusetu. Me oleme kutsutud olema Kristuse käteks ja jalgadeks selle maailma muutmisel. Mida me saaksime tema käsutusse anda? Kas see võiks olla toiduabi korraldamine, haige külastamine, telefonikõne või vabatahtlik teenimistöö? Kui anname oma osa, muudab Jeesus selle Jumala imeliseks anniks paljudele.

Eugenia French Shaver (Texas, USA)

PALVE:
Armas Jumal, tänu imetegude eest, millest loeme Piiblist. Aita meil tuua oma ohvrid, et saaksid teha imelist tööd selles maailmas. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal kasutab meie panust.

PALVE TULIPUNKT:
VABATAHTLIKUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.