Laul sõbrale

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. Korintlastele 9:6-15

Mida te iial teete, seda tehke kogu hingest, nõnda nagu Issandale ja mitte nagu inimestele, teades, et te saate Issandalt palgaks pärisosa. (Koloslastele 3:23-24)

Meie kirikuga ühines eakas Ezra, kellega mul oli palju ühist ning meie vahel tekkis sõprus. Külastasin ka tema maamaja, kuid siis hakkas ta tervis kiiresti halvenema ning ta paigutati kohalikku veteranide haiglasse. Ühel päeval võtsin kitarri kaasa ja laulsin talle vaimulikke laule. Ezra laulis alguses kaasa, seejärel sulges silmad ja kuulas mind naeratades. Ma püüdsin laulda vaikselt, et teisi patsiente mitte häirida, kuid siis tuli palatisse õde ja ütles: “Palun laulge valjemini, vastaspalatis on mees, kes tahaks neid laule kuulda. Ta on suremas.” Mind valdas rõõm – Püha Vaim sai lisaks mu sõbrale veel kedagi selle külaskäigu läbi õnnistada! Meie väikesed armastuses tehtud heateod võivad omandada hoopis suurema tähenduse, kui oskame arvata.

Brian A. Wolfe (Pennsylvania, USA)

PALVE:
Hea Issand, ava me silmad ligimeste vajaduste nägemiseks. Aita meid olla Sinu hääleks ja käteks kaasinimeste õnnistamisel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Teenides ligimesi, teenin Jumalat.

PALVE TULIPUNKT:
VABATAHTLIKUD MUUSIKUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.