Kohtumine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Apostlite teod 16:25-32

Teie olete minu tunnistajad, ütleb Issand, ja minu sulane, kelle ma olen valinud, et te teaksite, usuksite minusse ja mõistaksite, et mina olen see. (Jesaja 43:10)

Jalutasin Sanibali saare rannal Floridas ja otsisin teokarpe. Üks möödakäija tahtis teada, mida ma otsin. Ma selgitasin talle, et teen käsitööd ning ehitan teokarpide tükkidest jõulusõimesid. Korjasin paar karpi üles ja näitasin huvilisele, kuidas neist saab jõululapse tekitada. Too naine jalutas oma abikaasaga edasi ja ma kuulsin neid nähtu üle omavahel arutamas. Ma ei tea, milline oli nende inimeste seos ristiusuga, kuid mulle jäi vestlusest hea tunne. Ma olen sageli kahelnud, kas oskan oma usku teistele selgitada. Tol päeval kogesin, et Jumal saab kasutada minu oskusi ebatavalisel viisil. Kohtumine rannal tähendas ühtlasi usujagamist. Peaksime olema alati valmis Jumala armastusest tunnistama, sest võimalus selleks võib tekkida mistahes hetkel.

Robert K. Abel (Maryland, USA)

PALVE:
Armas Jumal, anna meile julgust tunnistada oma usku neile, kes Sind ei tunne või vajavad meeldetuletamist, et neid armastad. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas saan jagada täna oma usku?

PALVE TULIPUNKT:
JULGUS JAGADA OMA USKU

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.