Koostöö

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Apostlite teod 2:42-47

Aga tema kostis: „Kellel on kaks särki, jagagu sellele, kellel ei ole, ning kellel on toitu, tehku niisamuti!” (Luuka 3:11)

Ühel päeval annetas pagaritöökoda sotsiaalkeskusele viis korda enam leiba kui tavaliselt. Seda oli palju rohkem, kui keskus vajas ja säilitada suutis. Et leib raisku ei läheks, võeti ühendust kohaliku suure kirikuga, kus oli hiljuti alustatud toidujagamise projektiga. Vabatahtlikud tegid seal toidupakke vaestele, kodututele ja koduvägivalla eest varjule tulnutele. Samal päeval juhtus, et kirikul ei jätkunud just leiba ning annetus oli väga vajalik. Pagaritöökoda ei teadnud ei sotsiaalkeskuse ega kiriku tegelikku vajadust, kuid Jumal teadis. Erinevate organisatsioonide koostöö tulemusena said paljud inimesed tol päeval abi. Kui Jumal annab meile märku aidata abivajajaid, siis võime olla kindlad, et ta korraldab ka kõik selleks vajaliku. Üheskoos saame palju ära teha.

Sandi Somers (Alberta, Kanada)

PALVE:
Hea Jumal, täname Sind, et varustad meid kõige vajalikuga. Aita meid tähele panna märguandeid, et ühineda ligimeste abistajate kogukonnaga. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas saan täna kõige vaesemaid aidata?

PALVE TULIPUNKT:
ABIVAJAJAD MINU KOGUKONNAS

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.