Kutsumus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. korintlastele 1:3-7

Tema julgustab meid igas meie ahistuses, et me suudaksime julgustada neid, kes on mis tahes ahistuses, julgustusega, millega Jumal meid endid julgustab. (2. korintlastele 1:4)

Asutuse suvekonverentsil istusime abikaasaga esimesse ritta, kuna mu kuulmislangus on sedavõrd suur, et pean esineja huuli jälgima. Osalejad pidid end tutvustama ja kui tuli minu kord, siis mainisin ka oma erivajadust. Selgus, et ühe kolleegi abikaasal oli sama probleem – ta oli kuulmist kaotamas. Naine oli väga mures ja mul avanes võimalus teda nõustada ja lohutada. Tollest päevast alates on Jumal mind kasutanud paljude inimeste aitamisel, kes on hädas kuulmislangusega või mõne muu terviseprobleemiga. Lugesin hiljuti uuesti tänast kirjakohta kirjast korintlastele ja mõistsin, et see on minu elus tõeks saanud! Jumal on mind raskustes kinnitanud, et saaksin teisi aidata. Olen Jumalale tänulik, et saan tema töös osaleda.

Sheila Meador (Põhja-Carolina, USA)

PALVE:
Kaastunde Jumal, tänan Sind lohutuse ja julgustuse eest. Juhata meid abivajajate juurde, et neid Sinu nimel aidata. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Julgustan ligimesi, nagu Jumal julgustab mind.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KEDA ÄHVARDAB KURTUS

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.