Aeg

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Efeslastele 5:8-20

Vaadake siis hoolega, kuidas te elate: mitte nagu arutud, vaid nagu targad, kasutades aega õigesti, sest päevad on kurjad. (Efeslastele 5:15-16)

Olen alati arvanud, et oskan aega hästi kasutada, aga hiljuti selgus midagi muud. Minu nutitelefoni tuli teade, et olin endalegi märkamatult raisanud terve nädala arvutimängule. Kirjas efeslastele manitseb Paulus usklikke aega õigesti kasutama. Selleks tuli järgida Kristuse eeskuju ja otsida Jumala tahet igas olukorras. Aega tuli kasutada üksteise julgustamiseks ning Jumala teenimiseks, laulmiseks ja tänamiseks. Oleksin võinud arvutimängu mängimise asemel näiteks Pühakirja lugeda, helistada üksikutele koguduseliikmetele, teha vabatahtlikku tööd või palvetada misjonäride eest. Tegelikult võtavad sageli meie väärtusliku aja väikesed, peaaegu märkamatud kõrvalised tegevused, mis varastavad võimalusi ja takistavad sõnakuulelikkust. Kristuse järgimiseks peaksime tähelepanelikult oma eluviisi jälgima.

Renny Gehman (Texas, USA)

PALVE:
Taevane Isa, aita kasutada aega targalt ja teha seda, mis ehitab üles ligimesi ja toob au Jumalale. Selleks peame kristusele järgnema. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas Jumal ootab minult aja kasutamist?

PALVE TULIPUNKT:
TARK AJAKASUTUS

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.