Linnud

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 22:1-10

Pange tähele taeva linde: nad ei külva ega lõika ega kogu aitadesse, ning teie taevane Isa toidab neid. Eks teie ole palju enam väärt kui nemad? (Matteuse 6:26)

Mulle meeldib linde toita. Neid Jumala loodud imelisi olendeid on rõõm vaadata ja kuulata. Ka Pühakiri viitab neile seoses Jumala armastusega. Paikades, kus käin linde toitmas, võib kohata erinevaid liike: kardinale, käblikuid, tihaseid ja pilalinde. Need linnud ei saa alati omavahel läbi, kuid söövad ometi meelsasti kõrvuti. See on tore vaatepilt ja meenutab mulle Jeesuse tähendamissõna, mille ta rääkis Jeruusalemmas enne ristilöömist. See oli lugu kuningast, kes tegi oma pojale uhke pulmapeo, kuhu kutsuti viimaks kõikvõimalikud inimesed. See kirjeldab Jumalat, kes tunneb kõigist heameelt, vaatamata soole, rassile ja muudele erinevustele. Kuningas soovis, et kõik tuleksid kohale. Nagu kõik linnud on teretulnud sööma, ootab Jumal meid oma ligiolusse. Apostel Pauluse järgi „kõik ja kõikides on Kristus“ (Kl 3:11).

Johannese Hall (Põhja-Carolina, USA)

PALVE:
Taevane Isa, tänu Sinu imelise ja mitmekesise loomingu eest. Aita meid olla avatud kõigile inimestele, keda Sina kutsud. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kõik on teretulnud Jumala juurde.

PALVE TULIPUNKT:
LINNUVAATLEJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.