Õigel kursil

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Roomlastele 12:1-2

Kõrv, mis kuulab eluks vajalikku noomimist, jääb tarkade seltsi. Kes ei hooli õpetusest, põlgab oma hinge, aga kes kuulab noomimist, saab targa südame. (Õpetussõnad 15:31-32)

Mulle meeldis lapsena vaadata, kuidas isa autot juhtis. Ta jalad liikusid kiiresti pedaalide vahet, kuid eriti paelus mind see, kui kergelt ta rooli keeras. Kui auto oli turvaliselt ära pargitud, ronisin juhiistmele ja kujutasin ette end autot juhtimas. Mu jalad ei ulatunud pedaalideni, kuid roolist sain kinni hoida ja püüdsin seda isa eeskujul keerata. Kui vanus lubas mul viimaks omal käel sõita, õppisin kiiresti väikeste liigutuste abil rooli õiges asendis hoidma, et auto teel püsiks. Minu elu meenutab autosõitu. Vahel olen pidanud järsku pidurdama, et õnnetust vältida, kuid tavaliselt on piisanud väikestest kursimuutustest, et õigel teel püsida. Jumala sõna on mu kaardiks ja kompassiks, mis aitavad püsida õigel kursil.

Doug Wingert (Arizona, USA)

PALVE:
Hea Jumal, Sina tead, mis on meile parim. Aita meil teha elus muudatusi, mis aitavad järgida Sinu tahet. Jeesuse nimel. NELJAPÄEV NOV Päeva mõtisklus: Pühakiri on mu kaart ja kompass. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Pühakiri on mu kaart ja kompass.

PALVE TULIPUNKT:
ALGAJAD AUTOJUHID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.