Tänulikkus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 100:1-5

Rõivastuge siis nagu Jumala valitud pühad ja armastatud südamliku kaastundega, lahkusega, alandlikkusega, tasadusega ja pika meelega, üksteist taludes ja üksteisele andestades, kui kellelgi on teise vastu kaebust. (Koloslastele 3:12-13)

Olen alati pidanud oluliseks tänupüha tähistamist. Texase kaguosas on ilm sel ajal tavaliselt jahe ja sobiv puhkepäeva veetmiseks. Kord otsustasin oma perele korraliku tänupüha lõunasöögi valmistada. Ettevalmistusteks kulus terve päev – otsisin välja vanad retseptid, tegin vajalikke sisseoste, puhastasin toidunõusid ja valmistasin salateid. Tänupüha hommikul olin sedavõrd väsinud, et jäin diivanil tukkuma. Selle tulemusena jäi kalkun liiga kauaks ahju ja kõrbes ära. Õnneks leppis mu pere tänulikult kõigega, mis laual oli. Olen tänaseni tänulik oma perele suuremeelse suhtumise eest. Tänupüha mõte on jumaliku headuse avalik tunnustamine ja tähistamine. See hõlmab tänulikkust perekonna, tervise ja osaduse eest lähedastega. Kristliku kogukonnana tähistame eelkõige Jumala armu, mis meile on Kristuse läbi osaks saanud.

Jennifer L. Luckett (Texas, USA)

PALVE:
Taevane Isa, täname Sind halastuse ja pääste eest. Aita meid järgida Sinu eeskuju ja olla pikameelsed ning andestavad üksteise suhtes. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Tänan Jumalat igal päeval.

PALVE TULIPUNKT:
PÜHADE AJAL KODUST EEMAL VIIBIVAD PERELIIKMED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.