Kristuse Ihu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. korintlastele 12:12-14 ja 1. korintlastele 12:21-26

Kuid Jumal on ihu nõnda seadnud, et ta on andnud puudulikumale rohkem au, et ihus ei oleks lõhestumist, vaid et liikmed üksmeelselt muretseksid üksteise eest. (1. korintlastele: 24-25)

Ühel pühapäeval, kui oli minu kord kirikus lastejutlust pidada, rääkisin lastele oma lemmipillist bandžost. See viiekeelne pill aitab mõista Kristuse Ihu olemust. Viies keel on teistest lühem, nagu on ka lapsed võrreldes täiskasvanutega. Tegelikult kasutatakse seda keelt ka teistest vähem, nagu ka lastele pööratakse kirikus vahel vähem tähelepanu. Ma näitasin lastele, kuidas viienda keele abil saab esile tuua kõrgeid ja säravaid helisid. Mängisin neile kõigepealt ette viisijupi ilma viienda keeleta ja seejärel võtsin ka selle kasutusele. Vahe oli ilmselge. Nii on ka inimestega. Kõik on koguduses olulised, nii hea sõnumi jagamisel kui erinevate vajalike ülesannete täitmisel. Ka laste anded ja oskused saavad väljendada rõõmu ja armastust, mille on toonud meie ellu Kristus.

Ric Lillard (Maryland, USA)

PALVE:
Hea Jumal, aita meid meeles pidada, et ükski inimene pole väärtusetu Sinu töös. Me teenime ja palvetame Jeesuse nimel, aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Oleme Kristuse Ihu liikmed erinevate ülesannetega.

PALVE TULIPUNKT:
MINU KOGUDUSE LAPSED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.