Tehkem ruumi Kristusele!

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 40:1-11

Sest meile sünnib laps, meile antakse poeg, kelle õlgadel on valitsus ja kellele pannakse nimeks Imeline Nõuandja, Vägev Jumal, Igavene Isa, Rahuvürst. (Jesaja 9:5)

1975. aasta oktoobris sattusin raskesse avariisse, milles sain luumurde ja lõikehaavu. Pidin taluma mitmeid operatsioone ja vajasin pikaaegset ravi. Kui saabus advendiaeg, mõtlesin eemistele jõuludele – kingitustele, kaartidele, toitudele, pidudele, jõululauludele ja pidulikele jumalateenistustele. Voodis lamades olin sellest kõigest ära lõigatud. Siis meenusid read vanast jõululaulust, mis tuletasid meelde kõige olulisemat – et eelkõige peaksime oma südame jõululapsele avama. Jõulud kujunesid rõõmurohkeks. Minu lapsed tulid appi, üks armas koguduseliige tegi mu elamise korda ja sain ka ise teistele jõulurõõmu valmistada. Kuigi kasutasin käimisel karke, sain osaleda kolmel jõuluteenistusel, mis muutis pühadeaja pidulikuks. Pangem tähele Jumala kutset ja tehkem südames ruumi Kristusele!

Betty J. Smith (Washington, USA)

PALVE:
Püha Jumal, Sulle kuulub meie tänu ja kiitus Jeesuse Kristuse tuleku eest. Aita meid avada süda jeesuslapsele, et võiksime teda rõõmuga teenida. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas teen täna ruumi Kristusele?

PALVE TULIPUNKT:
OPERATSIOONIST TAASTUVAD INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.