Küllus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 2:1-11

Jeesus vastas: „Kui sa ainult teaksid Jumala kinki ja kes see on, kes sulle ütleb: Anna mulle juua!, siis sa paluksid teda ning tema annaks sulle elavat vett.” (Johannese 4:10)

Teatud perioodil oli meie piirkonna toidupoodidel raskusi varustamisega. Mina tundsin puudust oma lemmikkookidest, aga mõned kliendid pöördusid koguni pahameelega kaupluse juhataja poole: “Kuhu on kadunud melonid? Millal tulevad?” Juhataja oli hädas ja kurtis, et ta ei tea enam päevagi ette, milline kaup jääb järgmisena tulemata. Kui Kaana pulmas sai vein otsa, seisti silmitsi samasuguse puuduliku varustamise probleemiga. See võis tähendada väga olulise avaliku sündmuse läbikukkumist. Et perekonda häbist päästa, pöördus Maarja abipalvega Jeesuse poole. Me teame, mis juhtus. Ime läbi muutus vesi veiniks. Materiaalses maailmas saavad vahendid vahel otsa, kuid vaimulikus sfääris on Jumala ande lõputul hulgal. Issand annab meile kõike, mida vajame külluslikuks eluks.

Mike C. Bertoglio (Georgia, USA)

PALVE:
Hea Jumal, oleme tänulikud kõigi heade andide eest, mis ei saa kunagi otsa. Täida meie elud igavese armastuse ja halastusega. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala armastus on meiega alati.

PALVE TULIPUNKT:
TOIDUPUUDUSES INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.