Raskuste keskel

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 11:32-44

Ent me teame, et neile, kes Jumalat armastavad, laseb Jumal kõik tulla heaks - neile, kes on tema kavatsuse kohaselt kutsutud. (Roomlastele 8:28)

Meie 22-aastane poeg John põdes Duchenne’i lihasdüstroofiat, mis nõudis kirurgilisel teel toitmistoru paigaldamist. Ilma selleta mõjutas lihaste nõrkus neelamist, põhjustas kopsupõletikku ja tõi kaasa kaalukaotuse. Paar kuud pärast operatsiooni pidime kogunema tänupüha tähistama, kuid John ei saanud enam koos meiega pühadetoitu nautida. See pani mind mõtlema Laatsarusele, kelle Jeesus surnuist üles äratas. Otsustasin kurvastamise asemel tänada Jumalat, et meie poeg oli elus ning tema organism sai iga päev kõike eluks vajalikku. John ei saanud enam koos meiega süüa, kuid sai endiselt teha palju muud – rääkida, naerda, nalja teha, anda teistele nõu ja vaadata jalgpalli. Meie poja elumuutus polnud küll võrreldav Laatsaruse elus toimunud imega, kuid see võimaldas pojal olla meiega veel 11 aastat ja näha oma nooremate õdede täiskasvanuks saamist.

Margaret Foegen Karsten (Wisconsin, USA)

PALVE:
Hea Jumal, oleme tänulikud võimaluste eest, mis lubavad jätkata elu ka keset raskusi. Aita meid elada päevhaaval, lootes Sinu abile. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Ka raskustes kogeme õnnistusi.

PALVE TULIPUNKT:
LIHASDÜSTROOFIA PÕDEJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.