Mitmesugused annid

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. korintlastele 12:4-11

Niisiis, kui keegi on Kristuses, siis ta on uus loodu, vana on möödunud, vaata, uus on sündinud. (2. korintlastele 5:17)

Olen elanud viimased kümme aastat lesena. Minu naine, kellega olin 35 aastat abielus, tegi väga hästi süüa. Ma tunnen tema toitudest endiselt puudust, kuid olen õppinud ka omal käel hakkama saama. Valmistan iga päev endale salati, mille koostisosad on California spinat, Washingtoni osariigi õunad, Texase tomatid, Mehhiko avokaadod, Tšiili kuivatatud ploomid, Taimaa tuunikala, Kreeka oliiviõli ja Florida sidrunimahl. Minu salat on toitev ja maitsev ning selle koostis on pärit vähemalt neljalt kontinendilt. Olen maitsega harjunud ja märkan kohe, kui mõni koostisosa mingil põhjusel puudub. Iga inimene meie ümber on vajalik. Jumal on loonud meid unikaalsete omadustega, mis muudavad maailma rikkamaks. Millise panuse saaksime oma eluga anda täna ühiseks kasuks?

Torrey Curtis (Oklahoma, USA)

PALVE:
Hea Jumal, täname Sind elu eest selle mitmekesisuses. Aita meid tuua maailma Sinu armastust, mis on ilmunud Jeesuses Kristuses. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala armastus sunnib mind jagama oma ande teistega.

PALVE TULIPUNKT:
RAHU PÄRAST MAAILMAS

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.