Kingitus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 28:18-20

Minge siis, tehke jüngriteks kõik rahvad, ristides neid Isa ja Poja ja Püha Vaimu nimesse ja õpetades neid pidama kõike, mida mina olen teil käskinud! Ja vaata, mina olen iga päev teie juures ajastu lõpuni. (Matteuse 28:19-20)

Lapselaps tegi mulle jõuludeks üllatava kingituse – tikitud pildi kirjaga „Mina olen iga päev teie juures - Matteuse 28:20” Ta ei teadnud, mida see salm mulle tegelikult tähendas. Kui ma 66 aastat tagasi oma piiratud keeleoskusega USAsse saabusin, ühinesin ühe kiriku noortegrupiga. Seda juhatas noormees, kes oli veel üliõpilane. Ta märkas mu ebakindlust ja püüdis mind julgustada. Kui ma rääkisin talle oma raskustest koolis, meenutas ta mulle tänast kirjakohta Matteuse evangeeliumist. See kinnitas mu usku Jeesusesse, kes on minuga igas olukorras. Ma hakkasin enam naeratama ja mulle tekkisid sõbrad. Kadus ka hirm koolitööde ees, sest ma lootsin kõiges Jumala abile. Helistasin lapselapsele ja rääkisin talle selle kirjakoha mõjust, mis on minu elu siiani saatnud. Ühtlasi sain talle selgitada, mida Jeesuse tõotused meie elu jaoks tähendavad.

Elli Morawietz (Florida, USA)

PALVE:
Taevane Isa, tänu Sulle Jeesuse eest! Näita meile võimalusi, kuidas kaasinimesi toetada ja neile Jumala armu vahendada. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Usaldan alati Issanda ligiolu.

PALVE TULIPUNKT:
VANAVANEMAD JA LAPSELAPSED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.