Jumala abi

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Peetruse 5:1-10

Alanduge siis Jumala võimsa käe alla, et tema teid ülendaks õigel ajal; heitke kõik oma mure tema peale, sest tema peab hoolt teie eest! (1. Peetruse 5:6-7)

Mul oli töökoht, perekond ja maja eeslinnas. Kahjuks kaotasin need kõik halbade valikute ja abielulahutuse tõttu. Ma leidsin end korraga kodutuna autos ööbimas ja pargipingil einestamas. Teised kodutud võtsid mind omaks ja nende heatahtlikkus kinnitas mu usku Jumalasse. Kodutus on alandav olukord, aga Jeesus oli valmis end ise alandama meie heaks ning minema viimaks ristile. Jumal aitas mind jalule – ma panin oma lootuse temale ja õppisin teda nägema igas kaasinimeses. Ma leidsin kristlaste kogukonna, kes aitas mind usus kasvada ja alustada misjonitööd kodutute keskel. Nende inimeste toel olen järgimas Kristust, kes on kutsunud meid toitma näljaseid, külastama haigeid, võtma vastu võõraid ja hoolitsema kodutute eest.

Brian Rogers (Massachusetts, USA)

PALVE:
Hea Jumal, ava me silmad ja südamed, et näeksime kaasinimeste vajadusi. Aita meid tähele panna Sinu märguandeid tegutsemiseks. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal on alati minuga.

PALVE TULIPUNKT:
KODUTUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.