Usk

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 15:21-28

Aga Issand ütles: „Kui teil oleks usku nagu sinepiivakene, te võiksite öelda sellele mooruspuule: „Juuri end üles ja istuta merre!” ja see kuulaks teie sõna.” (Luuka 17:6)

Ühel päeval külastas meie kodu pastor, et lugeda Piiblit, palvetada ja meid julgustada. Kui ta kavatses lahkuda, jooksis korraga tuppa meie koduabiline Lakshmi, kelle poeg kannatas valude all. Kuigi Lakshmi polnud kristlane, pöördus ta julgelt pastori poole, et jumalasulane tema lapse eest palvetaks. Pastor tegigi seda ning naine sai lohutatud ja julgustatud. See meenutas mulle lugu Kaanani naisest, kelle tütart vaevas kuri vaim. Ema armastus oma lapse vastu ületas kõik kahtlused ja tütar sai abi. Kaanani naise suur usk kinnitab meile, et Jumala arm on tingimusteta kättesaadav kõigile inimestele. Nende naiste usk on meile eeskujuks. Raskustele ei tohi alla anda, vaid tuleb usaldada Jumala armastust, mis ületab inimliku mõistmise.

Navamani Peter (Karnataka, India)

PALVE:
Armuline Jumal, tänu Sinu abi ja kaitse eest. Kinnita meie usku, et järgiksime Sind sõnakuulelikult. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Usk sünnib sageli raskustes.

PALVE TULIPUNKT:
ET JÄTKUKS LOOTUST RASKEL AJAL

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.