Kas üks kord aastas?

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Markuse 16:1-8

Aga kui naised hirmu tundes silmad maha lõid, ütlesid mehed neile: “Mis te otsite elavat surnute juurest? Teda ei ole siin, ta on üles äratatud.” (Luuka 24:5-6)

Pühapäeva hommikul on jumalakoda see koht, kus ma kõige parema meelega oleksin. Kui pole just ülestõusmispühad ega jõulud, siis ei ole kirik paljude inimeste jaoks nende esimene valik.

Eelmiste ülestõusmispühade ajal ajasin ma peale teenistust mõne külastajaga juttu. “Meeldis!” ütles üks kolmekümnendates aastates mees. “Kui kirik oleks igal nädalal niisugune, siis ma tõenäoliselt tuleksin.” Kaks meie noort perekonda pööras ringi ja liitus vestlusega. “See ongi niisugune iga nädal,” laususid nad. “See koht on kogu aeg elav, selleski peitubki ülestõusmis-pühade sisu!”

Ma jätsin kirikusse tulnud perekonna meie “elava” koguduse liikmetega sügavasse vestlusse. Aga ma ei unustanud, mida nad ütlesid. Jeesuse järgijad peaksid kogu aeg olema elavad; selles peitubki ülestõusmispühade sisu.

Derek Maul (Florida)

PALVE:
Kallis Jumal, aita meid meeles pidada, et ülestõusmispühad on kutse erksasse ellu. Las see elu ergutab meid kõiki iga päev. Me palume, nagu Jeesus õpetas, öeldes: “Isa. Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu. Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu. Ja ära lase meid sattuda kiusatusse.” Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas ma saan aidata oma kirikul olla elav vaimulik kogukond?

PALVE TULIPUNKT:
Uuestisünd Kristuse ihus.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.