Abi on teel

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Laulud 46:1-11

Jumal on me varjupaik ja tugevus, meie abimees kitsikuses ja kergesti leitav. (Laulud 46:1)

Me elame Ida-Tennessees kõrge mäeaheliku tipus, kust avaneb kaunis vaade Great Smoky mäestikule. Seda rahulikku ümbruskonda häirib sageli Tennessee ülikooli meditsiinikeskuse helikopteri müra, mis teel haiglasse meie majast üle lendab.

Kui me alles hakkasime helikopterit märkama, siis selle müra häiris meid. Aeg läks edasi ja me mõistsime, et iga lend tähendab, et keegi vajab kiiresti arstiabi. Iga kord, kui me kuulsime helikopterit, palvetasime meeskonna ja selle päästelennuga seotud inimeste pärast, et kõik kulgeks hästi ja vastavalt Jumala plaanile.

Ühel päeval suutsime me näha nende olukordade sügavamat külge. Jah, meditsiinihelikopter saadetakse välja vaid tõsistel juhtudel. Aga selle sõiduga kaasneb peamine fakt, et abi on teel.

Laul 46:1 meenutab meile, et “Jumal on meie varjupaik ja tugevus, meie abimees kitsikuses ja kergesti leitav.” Ka täna palume me helikopteri meeskonna ja abivajajate eest. Kuid me täname ka selle eest, et Jumal on meiega, pakkudes jõudu ja lohutust igale inimesele.

Richard Armbrister (Tennessee)

PALVE:
Kallis imeline, tervendav Jumal, tänu Sulle Sinu armastava hoole ja armuvahendite eest. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Hirmu ja meeleheite ajal pakub Jumal meile lootust.

PALVE TULIPUNKT:
Meditsiinihelikopterid.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.