Uueks saamine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. Korintose 5:11-21

Niisiis, kui keegi on Kristuses, siis ta on uus loodu, vana on möödunud, vaata, uus on sündinud. (2. Korintose 5:17)

Kui minust sai 19-aastaselt kristlane, siis mõtlesin, et ma pean oma isiksust muutma. Ma eeldasin, et kristlane peaks olema vaikne ja reserveeritud. Minusugusele, kes ma olin lahke olekuga ja valjuhäälne, oli see võitlus. Ma tundsin, et peaksin olema teistsugune. Kui ma nii aastatelt kui usus kasvasin, siis adusin, et muutus, mida ma vajasin, oli tegelikult uus maailmavaade, keskpunkt ja elunägemus, mille Jumal oli minu jaoks kavandanud.

Ma avastasin, et Jumal armastab meid nii enne kui pärast kristlaseks saamist. Jumala lapsed on pärit kogu maailmast: me näeme välja erinevad, me kõneleme erinevaid keeli, me oleme erinevad isiksused. Ja see on osa Jumala suurest, ilusast plaanist. Kui me otsustame Kristust järgida, siis teame, et uus muutus meie südames on see, mis tuleb suure õnnistuse ja elu tõelise tähendusega.

Jumal lõi mind selle lahke isiksusena ning see võimaldab mul inimestega suhelda ja neid kirikusse või piiblitundi kutsuda. Jumal lõi meid kõiki ning me võime ennast omaks võtta sellistena, nagu oleme ja olla Jumala nimel just sellised.

Cindy Garrard (Florida)

PALVE:
Jumal, me võtame oma uuestileitud elu rõõmuga vastu. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal armastab meid nii enne kui pärast kristlaseks saamist.

PALVE TULIPUNKT:
Uued kristlased.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.