Uued võimalused

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Rooma 11:7-16

Aga ma räägin teile, paganatele: Kuna ma olen paganate apostel, austan ma oma ametit. (Rooma 11:13)

Hiljuti valmistusin ma väga tähtsaks reisiks ja kohtumiseks rahvusvaheliste äripartneritega. Kohtumist oli kavandatud mitu kuud, kuid ootamatu ilmamuutus teisendas kõik me plaanid. Lennud jäeti ära ja sai selgeks, et me ei kohtu kokkulepitud kuupäevadel. Ma olin häiritud. Ent hiljem mu kurbus kadus, kui ma adusin, et reisi edasilükkamine võimaldas mul olla rohkem aega koos oma perega. Ma nägin selles kingitust ja rõõmustasin selle võimaluse üle.

Ka apostel Paulus leidis viisi, kuidas muutunud olukorrast kõige rohkem kasu saada. Kui ta hakkas Iisraeli rahvale evangeeliumi kuulutama, puutus ta kokku paljude takistustega. Tema oma rahvas hülgas ta Jeesusest kuulutamise pärast. See aga ei peatanud Paulust. Ta ei kaotanud lootust, et Iisraeli rahvas pöördub Jumala poole, tegelikult nägi ta uut võimalust – kuulutada evangeeliumi paganatele. Tollal oli see revolutsiooniline idee. Ta nägi endas apostlit paganate jaoks. Nagu me teame, muutis see hoiak maailma ja kogu kristliku maailma kaarti. Kogu tolleaegne tuntud maailm kuulis rõõmusõnumit Jeesusest Kristusest.

Eduard Khegay (Venemaa, Moskva)

PALVE:
Suur Jumal, aita meil näha takistustes võimalusi. Las Sinu Püha Vaim juhib meid, et me käituksime julgelt nagu apostel Paulus. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Missuguseid võimalusi jagada evangeeliumi leian ma tänastest takistustest?

PALVE TULIPUNKT:
Need, kes seisavad silmitsi ootamatute takistustega.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.