Sõnatu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Filipi 4:4-7

Samuti tuleb ka Vaim appi meie nõtrusele: me ju ei tea, kuidas palvetada, nõnda nagu peab, kuid Vaim ise palub meie eest sõnatute ägamistega. (Rooma 8:26)

Praegusel kommunikatsiooniajastul – säutsud, tekstisõnumid, veebikaamerad, blogipostitused ja staatuse uuendamised – oleme harva sõnatud. Kuid siis, kui tuleme Jumala ette kõige raskematel aegadel, kõige hirmutavamates olukordades, muutume sageli sõnatuks. Me oleme täiesti nõutud, mida öelda, mida paluda või anuda. Kuidas saame tuua Jumala ette oma kõige suuremad mured, kui me ei suuda sõnu leida?

Inimestega suhtlemisel on oluline väljenduda selgelt ja sisu-tihedalt. Jumalal aga ei ole selliseid ootusi. Ta teab, et mõnikord muudavad olukorrad meid täiesti sõnatuks, ning kaua aega tagasi andis Jumal meile Püha Vaimu, kes palub meie eest just sellistes olukordades.

Latoya M. Morris (Virginia)

PALVE:
Kallis Jumal, tänan Sind, et mõistad meie vaikust, meie vaikseid hetki ja pisaraid. Tänan, Jumal, et Sa tead, mida me vajame, enne kui me palume. Me palume nii, nagu Jeesus õpetas: “Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. Aamen.”

PÄEVA MÕTISKLUS:
Püha Vaimu kaudu tunneb Jumal kõiki meie palveid.

PALVE TULIPUNKT:
Need, kellel on raske palvetada.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.