Otsustage usaldada

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 23:1-6

Ka kui ma kõnniksin pimedas orus, ei karda ma kurja, sest sina oled minuga. (Psalm 23:4)

Üsna tavalise operatsiooni käigus tekkisid eluohtlikud komplikatsioonid ja mu abikaasa elu rippus äkki juuksekarva otsas. See ootamatu olukord seadis mind silmitsi tõsiasjaga, et mul ei ole oma elu üle kontrolli. Ometi ma teadsin, et Jumal on ligi.

Ilmselgelt ei olnud ma seda olukorda valinud, kuid ma teadsin, et saan valida, kuidas sellele reageerin. Seal intensiivraviruumis istudes mõtlesin sellele, et kui võtsin Jeesuse Kristuse vastu isiklikuks päästjaks, sai temast minu jumalik karjane. Oma karjase piiritule, ajatule, ülimale väele mõeldes täitus mu süda lohutuse ja rahuga. Ma otsustasin tol hetkel oma karjast usaldada – samamoodi, nagu kuningas Taavet kirjeldab Psalmis 23.

Äkilised, ootamatud pöörded elus ja ebakindla tulevikuga silmitsi seismine võivad meid kahtluse ja hirmu tõttu võimetuks muuta. Sellised olukorrad röövivad meilt rahu ja rõõmu. Meil on siiski “vastumürk”. Rahu ja trööst – isegi rõõm – tulevad tagasi, kui meenutame, et oleme lambad Jumala karjamaal. Otsustagem siis usaldada oma Suure Karjase jumalikku hoolitsust ja tarkust.

Sandra Hastings (Saksamaa)

PALVE:
Tänan Sind, Suur Karjane, et juhid meid radadele, mis on parimad meie vaimulikuks kasvamiseks. Sa annad meile kõik, mida vajame, ja me ülistame Sind Sinu armastava, ustava hoolitsuse eest. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Me võime rahus puhata, teades, et oleme armastava Jumala hoole all.

PALVE TULIPUNKT:
Need, keda opereeritakse.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.