Pildid Jumalast

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Peetruse 4:10-11

Teenigu igaüks teisi selle andega, mille ta on saanud, nagu Jumala mitmesuguse armu head majapidajad. (1. Peetruse 4:10)

Mu naine kuulub kunstirühma, mis saab kokku korra nädalas, et pilte maalida, tavaliselt vesivärvidega. Kõik kunstnikud on väga andekad, kuid nende stiil on erinev. Ükskord näitas naine mulle hulka töid, mis põhinesid kõik samal fotol majast ja maatükist. Ma ei suutnud oma silmi uskuda. Pildid olid väga erinevad, kuid ometi nägin neis sarnasust fotoga. Kunstnikud olid vaadanud sama pilti, kuid kasutanud oma annet ja loovust, et maalida kaunid, kuid erinevad pildid.

Ma näen nende kunstnike töös õppetundi. Meile kõigile on antud eluolukorrad ning Jumal tahab, et kasutaksime oma andeid ja loovust, et luua enda ümber kaunis keskkond. Mõnikord on meie eluolukorrad tavalised või igavad, teinekord aga inetud või ähvardavad. Vahel jälle on need meie meelest nii imelised, et me ei teagi, kuidas neid paremaks muuta. Kuid Jumal soovib, et lisaksime neile oma varjundi, täidaksime need oma armastusega ja muudaksime need teiste jaoks kauniks. Siis näevad inimesed, et Jumal töötab meie kaudu. See on üks viis, kuidas inimesed Jumalat tundma õpivad – nähes Jumalat meie sees ja meie kaudu töötamas.

Gary Hubley (Maine)

PALVE:
Helde Jumal, juhi meid kasutama oma ande, et olla kaasinimestele pildiks Sinu armastusest. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Millise pildi Jumalast annab minu elu täna?

PALVE TULIPUNKT:
Kunstnikud.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.