Armastuselõimed

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 121:1-8

[…] tuli Jeesus, jäi seisma [jüngrite] keskele ja ütles neile: “Rahu teile!” Kui ta seda oli öelnud, näitas ta neile oma käsi ja külge. (Johannese 20:19–20)

Mulle meeldib kududa. Kui mu armas sõbranna võitles vähiga, tegin talle õlarätiku. Algul keskendusin üksnes mustrile, jälgides, et silmade arv oleks õige ja read ühtlased. Hiljem, kui mul kudumisvõtted juba käe sees olid, hakkasin palvetama. Palusin oma sõbrannale lohutust. Palusin, et Kristus hoiaks teda oma kätel. Mida pikemaks sai rätik, seda käegakatsutavamaks muutus mu palve.

Ühel viimastest kordadest, kui oma sõbrannat nägin, puhkas ta oma diivanil, õlgadel minu tehtud rätik. Ehkki ma teadsin, et tema haigusele ei ole siin maa peal ravi, tundsin ka teatavat rahu. Midagi nii harilikku nagu lõng oli põimitud kaastundega. Kristus oli seal meie mõlema jaoks. Ma arvan, et see ongi rahu: valu- ja kurbusepimeduse täitmine armastusega.

Patricia Marks (Georgia)

PALVE:
Kallis Issand, me palume, et Sa kasutaksid meie käsi ja südant, et tuua Sinu rahu neile, kes vajavad lohutust. Me palume: “Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast!” Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kristuse armastus võib voolata meie kätetöö kaudu.

PALVE TULIPUNKT:
Need, kes seisavad silmitsi sõbra surmaga.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.