Tehkem head kõikidele

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Galaatia 6:7-10

Niisiis, kuni meil on veel aega, tehkem head kõikidele! (Galaatia 6:10)

Hiljutisel lennureisil lugesin lennufirma pardaajakirjast, et möödunud aastal oli firmale saadetud 114 845 elulookirjeldust, kuid tööle võeti ainult 2499 inimest. Mulle avaldas muljet, kuidas firma enda palgatud töötajaid kohtleb. Nad ei pane põhirõhku eeskirjade või põhimõtete rakendamisele (välja arvatud turvaeeskirjad). Selle asemel antakse töötajatele vabadus olla nemad ise ja teha seda, mida nemad oma klientide eest hoolitsemisel õigeks peavad. Neil on vaid üks üldine reegel, kuldreegel: kohtle teisi nii, nagu soovid, et sind koheldaks. Tööle võetakse inimesi, kellel on kirglik teenijasüda, ja antakse neile võimalus teha seda, mis on õige. Firma on avastanud, et sellisel viisil kohelduna nende töötajad pidevalt üllatavad, rõõmustavad ja hämmastavad oma kliente.

Võrdlesin selle lennufirma poliitikat nende võimalustega, mis meil on kristlastena. Jumala poolt seatuna oleme meie kui kirik tõeliselt Kristusele pühendunud, tundes rõõmu oma vabadusest Kristuses, elades kuldreegli järgi, omades kirglikku teenijasüdant ning meile on antud võimalus kasutada Jumala antud ande, et teha seda, mis on õige. Selline ihu teenib pidevalt enda ümber olijaid. Kogudus, mille liikmed käivad Jeesuse jälgedes ja keskenduvad inimestele, üllatab, rõõmustab ja hämmastab oma ümbruskonda. Meie ümber olijad näevad, et me näitame iga päev üles armastavat ja tahtlikku lahkust. Kas ei ole see pilt Jumala teest Kristuse perekonnale?

Andy Baker (Tennessee)

PALVE:
Kallis Jumal, täida meid innuga olla Sinu rahvas kõiges, mida teeme. Aita meil keskenduda Sinu ja kaasinimeste teenimisele. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal annab meile võimaluse teenida suurepäraselt.

PALVE TULIPUNKT:
Lennufirmade töötajad.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.