Julgus tunnistada

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Apostlite teod 5:27-32

Nõnda öelgu Issanda lunastatud. (Psalm 107:2)

Kui olin raseduskomplikatsioonide tõttu kolm nädalat haiglas, veetsin aega Piibli ja “Päevasõna” lugemisega. Üks haigla-õdedest tõi mulle raadio, kust kuulasin oma eelistatud kristlikku raadiojaama. Sealt tulev muusika rahustas mind.

Kuigi mulle meeldis väga seda muusikat kuulata, tahtis üks osa minust iga kord, kui keegi ruumi astus, raadio kinni keerata. Ma ei tea, kas mul oli häbi või ei tahtnud ma lihtsalt, et keegi ennast ebamugavalt tunneks. Olgu kuidas oli, aga tundsin end silmakirjatsejana. Tundsin, et püüdsin oma kristlikku usku varjata ja et kaotasin samas võimaluse tuua oma tunnistuse ja teenimisega kellegi ellu muutus. Ma oleksin võinud jagada lugusid sellest, kui palju armastust ja halastust on Jumal mulle kinkinud, alustades beebist, kelle ootele olin püüdnud jääda üle aasta. Jumal on minu elus imelisel viisil tegutsenud ja edaspidi tahan seda teistega jagada.

Jaakobus kirjutas oma kirjas: “Kes iganes eelistab olla maailma sõber, seab end Jumala vaenlaseks” (4:4). Minu jaoks tähendab see, et ei tasu muretseda selle pärast, mida teised minust mõtlevad, vaid teenida Jumalat ja olla meelepärane pigem Talle, kui inimestele (vt Ap. teod 5:29). Ja kui inimesed minu ümber kuulavad, mida ma Jumala imedest räägin, siis selle asemel, et Jumala kutse tagasi lükata, ühinevad nad minuga Jumala kummardamises.

Akua Gite (Texas)

PALVE:
Kallis Jumal, aita meil olla julged Sinu armastuse ja imetegude kuulutamisel kaasinimestele. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Täna otsustan tunnistada Jumala ligiolust oma elus.

PALVE TULIPUNKT:
Riskirasedusega naised.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.