Orjusest rõõmusse

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Rooma 8:28-31

Kes minnes kõnnib nuttes, kui ta külviseemet kannab, see tuleb ja hõiskab, kandes oma vihke. (Psalm 126:6)

Michael kasvas üles ühtehoidvas ja armastavas peres; ometi hakkas ta keskkoolis narkootikume tarvitama. Pärast mõnda aega kestnud võitlust sõltuvusega oli ta hiljuti läbinud võõrutus-ravi ja näis olevat tagasi õigel rajal. Siis aga ilmutas ta tagasi-languse märke. Ühel õhtupoolikul läks ta allkorrusele ja pani oma lemmikmuusika mängima. Hiljem leiti Michael surnuna; ta oli 23-aastane. Need, kes teda tundsid, olid sellest mõistmatust kaotusest täiesti masenduses.

Michaeli ärasaatmisteenistus oli rahvast tulvil. Paljud kohale-tulnutest olid noored, kes olid temaga koos viimasel võõrutus-kuuril; nad olid uskunud, et Michaeli loost saab edulugu. Muldasängitamistalitusel rääkisin emaga, kelle poeg võitles endiselt sõltuvusega; Michaeli surm oli tema poja täiesti rööpast välja löönud. Poeg väljendas seda nii: “Vaid Jumala abiga võin ma sellest üldse vabaks saada!”

Nende sõnade peale otsime lohutust pühakirjast. Psalm 126:6 meenutab meile, et valusatel aegadel annab Jumal meile jõudu, rõõmu ja tervenemist, lubades meil kanda vilja tema kuningriigile.

Dan Nelson (Põhja-Carolina)

PALVE:
Kallis Issand, aita meil palvetada, uskudes, et isegi läbi pisarate ja murtud südamete tuleb kõik ühtlasi heaks neile, kes Sind otsivad. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Vaid Jumal võib meile anda üliküllusliku elu.

PALVE TULIPUNKT:
Need, kes otsivad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.