Sõnum Jumalalt

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Rooma 5:1-5

Olge kindlad, ja saagu tugevaks südamed teil kõigil, kes ootate Issandat! (Psalm 31:25)

Olen pikki aastaid võidelnud söömishäirega. See sai alguse narrimisest algkoolis. Kui sain vanemaks ja muutusin sisemiselt tugevamaks, häire kadus. Pärast seda, kui olin aastaid tundnud, et elan normaalset elu, tuli häire tagasi ja palju hullemana kui varem. Pidin töölt ära tulema ja minema haiglaravile. Pärast pooltteist kuud haiglas ja sellele järgnenud kuudepikkust intensiivset järelravi pöördusin tagasi koju. Näen ka praegu iga päev vaeva, et tervenemise teel püsida. Minu päevi täidavad sisemised võitlused, meeleheitlikud palved, püüded parandada rikutud suhteid ja loomulikult kohtumised tervishoiutöötajatega.

Tunnistan, et olen tundnud vimma kristlaste suhtes, kes kuulutavad, et on kuulnud Jumala häält. Siis aga ühel hommikul kohtusin ka mina ootamatult Jumalaga. Kui istusin arsti oote-ruumis, sattus mu pilk enda jalge ees lebavale paberitükile. Sellel olid sõnad “Ära anna kunagi alla. Ära kunagi loobu”. Sõnum Jumalalt? Just nii see mulle tundus.

Panin selle anonüümse julgustuse kohta, kus seda iga päev näen, ja tunnistan tänulikult, et Jumal kasutab meieni jõudmiseks ja täpselt meile vajaliku andmiseks paljusid viise.

Amy Grenoble (Pennsylvania)

PALVE:
Oo Jumal, tänan, et Sa otsid meid ja külvad meid üle halastusega ka meie võitlustes. Anna meile teekonnaks jõudu. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal räägib meiega paljudel üllatavatel viisidel.

PALVE TULIPUNKT:
Need, kes võitlevad söömishäirega.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.