Maailma valgus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 5:13-16

Teie olete maailma valgus. Ei saa jääda märkamatuks linn, mis on mäe otsas. (Matteuse 5:14)

Ühel hommikul istusin oma hubases ülakorruse toas, kust avaneb vaade jõele; see on tuba, kus veedan aega koos Jumalaga. Kui lugesin ülaltsiteeritud kirjakohta, lootsin ja palusin, et võiksin olla valguseks neile, kellega sel päeval kohtun ja koos töötan. Siis vaatasin üle jõe ja silmasin maja, mis tõusis teiste seast esile. See oli hele ja kiirgas eredat valgust. Täpsemalt vaadates nägin, et maja püüdis ja peegeldas varahommikuse päikese kiiri.

Minu jaoks oli see maja näiteks sellest, kuidas võiksin olla valguseks maailmale. Olles avatud Püha Vaimu tööle endas, võin peegeldada Jumala valgust ja armastust maailmas. Kuid ma saan seda valgust maailma kiirata vaid siis, kui minu suhe Jumalaga on esikohal. Jeesus ütles: “Mina olen maailma valgus” (Johannese 8:12). Kui me hoiame Jeesuse ligi palve, Piibli uurimise ja osaduse kaudu teiste usklikega, võime peegeldada Jumala valgust neile, kes teda ei tunne. Kui oleme Jeesuse valgusele avatud ja kättesaadavad, võime kiirata tema valgust teistele nagu majakad pimedas maailmas.

Ann Stewart (Lõuna-Austraalia)

PALVE:
Taevane Isa, täname Sind valguse eest, mida Jeesus meie eludesse toob. Luba meil peegeldada tema valgust kõiges, mida täna teeme. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas ma saan täna peegeldada Jeesuse valgust?

PALVE TULIPUNKT:
Piibligrupid.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.