Miski pole võimatu!

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 1:30-37

eesus [...] ütles [...]: “Inimeste käes on see võimatu, kõik on aga võimalik Jumala käes.” (Matteuse 19:26)

Üks minu lapsepõlve unistusi oli lõpetada Nigeeria Ülikool ja saada arstiks. 2002. aastal lõpetasin keskkooli, kuid ei saanud ülikooli sisse. Proovisin kolmel järgneval aastal uuesti, kuid edutult. Näis, et mu unistused on purunenud.

Kui valmistusin neljandat korda ülikooli astuma, meenus mulle palve, ja ma otsustasin kõik Jumala hooleks jätta. Kui andsin oma probleemi Jumalale üle, oli mul vähem aega eksamitulemuste pärast muretsemiseks. Tol aastal saingi sisse ja kuus aastat hiljem lõpetasin Nigeeria Ülikooli loomaarstina. Jumala abiga oli miski, mis oli tundunud võimatu, saanud tegelikkuseks.

Kui ingel rääkis Maarjale Messia sünnist, küsis Maarja: “Kuidas see võib juhtuda?” Ingel ütles talle, kuidas, ja lisas: “Jumala käes ei ole ükski asi võimatu” (Luuka 1:34, 37). Mõnikord küsib igaüks meist, kuidas on see või teine asi võimalik: kuidas saan oma arved makstud? Kuidas saan kodulaenu tasutud? Kuidas mu poeg sõltuvusest vabaks saab? Ingel ja Jeesus vastavad meile: “Heitke kõik oma mure tema peale, sest tema peab hoolt teie eest!” (Vt 1. Peetruse 5:7).

Nwakuche Emeka (Imo, Nigeeria)

PALVE:
Taevane Isa, kasvata meie usku, et õpiksime Sind oma muredes ja vajadustes järjest rohkem usaldama. Sinu Poja nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal võib kõike teha!

PALVE TULIPUNKT:
Õpilased, kes teevad sisseastumiseksameid.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.