Vägivalda välja tõrjudes

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Johannese 4:7-12

Armastus ei tee ligimesele kurja. (Rooma 13:10)

Nautisime naisega kaunist päeva oma järveäärses kodus, kui saime südantlõhestava telefonikõne oma tütrelt. Ta ütles, et eelmisel õhtul oli tema 17-aastane poeg langenud röövmõrva ohvriks. Olime hiljuti käinud tema keskkooli lõpuaktusel ja ta oli kavatsenud sügisel kolledžisse minna. Ta oli kena, armastav ja andekas noormees. Ja nüüd järsku teda enam polnud.

Vaatasin šokeerituna sädelevat järve, kauneid puid ja rohelust, mis meie kodu ümbritses. Minu jaoks väljendas see rahu, mille Jumal on meie jaoks kavandanud. Meie tütrepoja mõttetu mõrv ei olnud osa Jumala plaanist. Küsisin endalt, mis küll viis tapjad selleni, et Jumala maailma ilusse selline lõhe rebida? Ainus vastus, mis mulle pähe tuli, oli see, et kuri oli nende ellu juured ajanud, sest puudus armastus, mis oleks selle välja tõrjunud.

Paljud inimesed, kes panevad toime kuritegusid oma ligimeste vastu, ei ole suhetes teiste inimestega kogenud Jumala armastust. Suurt osa vägivalda saab ära hoida, kui meie, kristlased, viime armastust kõigi inimesteni.

Hayes Mizell (Lõuna-Carolina)

PALVE:
Halastav Jumal, anna meile julgust minna nende juurde ja armastada neid, kes Sind ei tunne. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas saan kasutada oma ande, et jagada Jumala armastust abi vajavate laste ja noortega?

PALVE TULIPUNKT:
Noored, kes ei koge armastust.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.