Jõud kuulekuse läbi

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese evangeelium 14:15-27

Jeesus vastas talle: „Kui keegi armastab mind, küll ta peab minu sõna, ja minu Isa armastab teda ja me tuleme ja teeme eluaseme tema juurde. (Johannese evangeelium 14:23)

Minu abikaasa Berta, kes on olnud õnnetuse tagajärjel halvatud juba kakskümmend aastat, sattus nüüd kopsupõletikuga haiglasse. Meie piiskop helistas, et meid julgustada ja tunnustada minu pühendumist abikaasa eest hoolitsemisel. Ma olin piiskopile tänulik toetuse eest, kuid väsinuna vastasin otsekohesemalt kui tavaliselt: „Ärge kiitke mind sõnapidamise eest! Ma teen seda, mida abiellumisel lubasin.”

Tol päeval olime tõotanud Jumala, vaimuliku ja koguduse ees hoolitseda teineteise eest nii headel kui halbadel päevadel, kuni surm meid lahutab.

Selgitasin, et mulle annab jõudu teadmine, et ma täidan Jumala tahet. Kui sageli võime seda üldse kindlalt väita? Voodihaige pikaaegne hooldamine on raske. Sageli pole ma suutnud seda parimal viisil teha ning ma vajan pidevalt Jumala ja usukaaslaste abi. oluline on see, et ma järgin Jumala tahet. Olen avastanud, et Jeesust armastada ja teda järgida on tegelikult üks ja sama. Lisaks tean oma kogemusest, et keda Jumal kutsub midagi tegema, sellele Ta annab ka jõu järgimiseks.

Earl Dickerson (Kentucky)

PALVE:
Jumal, täname Sind töö eest meis, et võime olla Kristuse sarnased teiste jaoks. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala järgimises on suur vägi.

PALVE TULIPUNKT:
Voodihaigete hooldajad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.