Meie eelised

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese evangeelium 15:10-21

Paulus kirjutas: “Aga ustav on Issand, kes teid kinnitab ja kurja eest hoiab. (2. kiri Tessalooniklastele 3:1)

Istusin oma mugavas tugitoolis ja lugesin Piiblit, seejärel külastasin Facebook’i. Nägin seal fotot William Tyndale’i mälestusmärgist, millel olev raidkiri teatas, et Tyndale kuulutati ketseriks ja hukati 6. oktoobril 1536 Piibli inglise keelde tõlkimise eest. See kiri pani mind mõtlema - kui sageli võtame asju iseenesestmõistetavalt. Mul on võimalus vabalt kirikus käia, Piiblit lugeda ja oma usku jagada. Minu pere austab Jumalat ja toetab minu usku. Mul pole palju varandust, kuid minu vabadus on väga rikkalik. Jeesus suri, et mind patust päästa, sõdurid surevad minu vabadust kaitstes ja William Tyndale suri selleks, et mina saaksin Piiblit emakeeles lugeda.

Ajal, mil mina naudin selliseid privileege, seisavad inimesed kusagil Kristuse järgimise pärast silmitsi tagakiusu ja surmaähvardusega, mis lähtub nende endi perekondadest. Ka tänapäeval kaotavad inimesed usu pärast oma vabaduse ja elu. Seda mõistes suhtun oma Piiblisse nüüd suurema austusega. Ma laulan tänulaulu ja palvetan kaaskristlaste eest teistes maades, kes kannatavad oma usu nimel.

Ruth L. Snyder (Alberta, Canada)

PALVE:
Issand Jeesus, täname Sind lunastuse, Piibli ja vabaduse eest. Ole meie vendade ja õdedega, kes Sinu nimel kannatavad. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Meie usuvabaduse nimel on meie eelkäijad ohvreid toonud.

PALVE TULIPUNKT:
Usukannatajad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.