Uuendamine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Galaatlastele 5:22-25

Nüüd aga, Issand, oled sina meie isa. Meie oleme savi ja sina vormid meid, me kõik oleme sinu kätetöö. (Jesaja 64:7)

Minu minia oli jalutanud mööda vanadest renoveeritavatest majadest. Ta kirjeldas segadust, mis valitses majade ümber ehitustööde ajal ja püüdis ette kujutada, millised saavad majad välja nägema pärast tööde lõpetamist. Ta lootis näha kogu selle raske töö lõpptulemust.

See vestlus tekitas minu jaoks võrdpildi vaimsest renoveerimisest, mida teeb Püha Vaim meis. Kui Jumala Vaim meie eludes tegutseb, siis toob ta esile tervendamist vajavad valdkonnad, muutmist vajavad suhtumised, andestust vajavad patud ja taastamist vajavad suhted. Sarnaselt maja renoveerimisele võib see protsess olla valus ja segadust tekitav. Siiski, Jumal tegeleb meiega õrnalt ja armastavalt. Issand on osav ehitaja, kel on täpne ajastus. Meie oleme pooleliolevad ehitused, mis saavad üha enam Jeesuse sarnaseks vaimuliku kasvu käigus.

Kui me oleme püsivad ja toetume enam Jumalale, siis Ta muudab ja pühitseb meid. On imeline teada, et Meister on meid renoveerimas, kuni meist saavad sellised Jumala lapsed, kelleks meid loodi.

Ann Stewart (Lõuna-Austraalia)

PALVE:
Taevane Isa, täname Sind Püha Vaimu töö eest meis, et saaksime tõelisteks Jumala lasteks, kes teenivad Sind rõõmuga. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Täna püüan olla see, kellena Jumal mind näha tahab.

PALVE TULIPUNKT:
Ehitajad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.