See muudab kõik

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese evangeelium 14:15-21 ja Johannese evangeelium 14:27

Sest nõnda on Jumal maailma armastanud, et ta oma ainusündinud Poja on andnud, et ükski, kes temasse usub, ei hukkuks, vaid et tal oleks igavene elu. (Johannese evangeelium 3:16)

Mulle on pandud haruldase vähktõve diagnoos. Ülestõusmispüha hommikul istusime abikaasaga lähestikku kirikupingis ja olime liigutatud pastori kuulutusest: „Jeesus suri meie pattude eest ja täna on ta surnuist üles tõusnud. Ta elab, on võitnud surma, et meie võiksime elada igavesti taevas koos armulise Jumalaga. Sõbrad, see muudab kõik!” Kui pastori sõnad meie teadvusse jõudsid, siis vahetasime omavahel pilke. Meie mõtted olid seotud murega vähidiagnoosi pärast ning sellega, kuidas sellest lastele teatada. Varem oleksin mure pärast enesevalitsuse kaotanud, kuid 12 aastat tagasi olin kutsunud Jeesuse Kristuse oma ellu. Ma usaldan tema hoolde nii oma haiguse kui iga oma hingetõmbe ja igavese päästmise, kui kord sellest elust lahkun. Teadmine, et elu on ettevalmistus igavikuks ja veendumus, et veedan selle igaviku koos Jumalaga, annab mulle rahu ja kindlustunde. Jeesus ütles: „Seda ma olen teile rääkinud, et teil oleks rahu minus. Maailmas
ahistatakse teid, aga olge julged: mina olen maailma ära võitnud.” (Jh 16:33). Sõbrad, see muudab kõik! Kuna ma kogen pidevalt Jeesuse armastust ja lähedust, siis suudan toime tulla oma haigusega. Muretsemise asemel olen palvetamas.

Kathleen Buskirk (California)

PALVE:
Armuline Jumal, suurenda me usku, täida me südamed rahuga ja aita meid Sind usaldada kõigis oma elu olukordades. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Ülestõusmise tõotus muudab kõik.

PALVE TULIPUNKT:
Vähihaiged

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.