Järgmisel päeval

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka evangeelium 23:26-56

Aga kui naised hirmu tundes silmad maha lõid, ütlesid mehed neile: „Mis te otsite elavat surnute juurest? (Luuka evangeelium 24:5)

Reede oli halb päev. Taevas muutus pärastlõunal tumedaks ja hävitav tornaado kihutas üle maa. Torm jättis endast maha klaasikillud, kivihunnikud, murtud puud ja väändunud metallkonstruktsioonid. Mississippit laastanud tormile järgneval päeval olid paljud inimesed nõutud, ega teadnud kus ja kuidas edasi elada ja kus töötada.

Luuka evangeeliumis kirjeldatud reede oli masendav päev. Jeesus oli vahistatud ning ristisurma mõistetud. Edasi läks veelgi hullemaks. Ta viidi linnast välja, löödi risti ja jäeti surema. Hiljem lubati Jeesuse surnukeha hauda matta. Järgmisel päeval valitses segadus ja ebakindlus. Paljud ini-mesed olid oma ootused ja lootused Jeesusele rajanud, aga nüüd olid need purunenud ja kõik tundus olevat kaotatud.

Sageli järgneb tragöödiale meeleheide ja lootusetus. Sageli unustame Piibli tõotused ja Jeesuse enese sõnad, me ei näe vastuseid oma küsimustele. Sellistel aegadel peaksime meeles pidama, et peagi saabub uus päev, nagu koitis kord ülestõusmispäeva hommik.

B. J. Woods (Texas)

PALVE:
Issand Jumal, aita meil mõista, et Kristus on koos meiega ka pimedatel päevadel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Ülestõusmipäev annab lootuse, et kannatused ei kesta igavesti.

PALVE TULIPUNKT:
Loodusõnnetustes kannatanud

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.