Teenimatu arm

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Kiri efeslastele 2:4-10

Kasvage meie Issanda ja Päästja Jeesuse Kristuse armus ja tundmises! Tema päralt olgu kirkus nüüd ja igaviku päevil! Aamen. (Peetruse teine kiri 3:18)

Ma töötan rahvarohke avaliku raamatukogu laenutuslauas. Peaaegu iga päev tuleb mõni püsiklient süüdlasliku näoga, ulatab mulle raamatud ja teatab, et tähtaeg on kahjuks üle läinud. Sellal kui ma registreerin tagastatud raamatuid, ootab laenutaja otsust viivise maksmise kohta. Enamik neist ei tea, et raamatukogu andmebaas genereerib viivise alles siis, kui hilinemine ületab 2 päeva. Seepärast tavaliselt ma naeratan ja teatan laenutajale: „Kuigi tähtaeg on ületatud, ei pea te midagi maksma. Teile on armu antud!“ Laenutaja lahkub alati väga tänulikult. Sellise väikese armuandmise vahendamine on parim osa minu päevast.

Kuivõrd suur on selle kõrval Jumala arm! Erinevalt raamatukogu laenutusprogrammist puudub Jumala armul tähtaeg. See on ajatu ja kõike ületav. Sõnad ei suuda kirjeldada kingitust, mille Jumal andis meile oma Poja ristisurma kaudu. Kuigi patuste inimestena me seda armu ei vääri, andis Jumal meile Jeesuse Kristuse. Me oleme päästetud üksnes armu läbi, see on tasuta ja me ei suuda seda mingil viisil välja teenida. Kui armuline ja hea on meie Jumal!

Janice Towne (Virginia)

PALVE:
Armas Jumal, me täname Sind headuse ja halastuse eest. Aita meil kogeda armu, mis saab meile osaks läbi usu Jeesusesse Kristusesse. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala arm ei aegu kunagi.

PALVE TULIPUNKT:
Raamatukogude laenutajad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.