Jumala abiga!

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 23:1-6

Ka kui ma kõnniksin pimedas orus, ei karda ma kurja, sest sina oled minuga; su karjasekepp ja su sau, need trööstivad mind. (Psalm 23:4)

Kannatasin aastaid hirmude all. Mind hirmutasid kõikvõimalikud olukorrad ja ülesanded. Kannatasin pidevalt unehäirete all või siis nägin hirmutavaid unenägusid. Ühel päeval takso esiistmel istudes sain ma oma hirmudest jagu. Auto armatuurilaual oli kleeps, millelt võis lugeda: Minu takso on parim. Teie puhake oma raha eest, mina hoolitsen muu eest.

See pani mind korraga endalt küsima: „Kui ma võin puhata taksos, kuivõrd enam võin ma puhata Issandas Jeesuses Kristuses. Kas pole Jumal parim? Kas ma ei saaksin Jumalasse uskudes lõpetada muretsemise, et leida puhkust?”

Ma jätsin oma hirmud Jumala hooleks ja mind valdas suur kergendustunne. Leidsin end ümisemas laulu: Miks muretsed, kui võid palvetada? Usalda Jeesust, Tema juhib sind!

Hirmutavate olukordadega silmitsi seistes kordan endale nüüd alati: Jeesus on mulle parim. Ma puhkan Jumalat uskudes ja usaldades. Tema hoolitseb kõige muu eest.

Duncan Charwadza (Harare, Zimbabwe)

PALVE:
Armas Issand Jeesus, toome sulle tänu selle eest, et oled alati meiega ka keerulistel aegadel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Millised oma hirmud usaldan täna Jeesusele?

PALVE TULIPUNKT:
Taksojuhid

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.