Üleloomulik jumal

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Esimene kiri korintlastele 12:27-31

Ja Jumal ütles: „Tehkem inimesed oma näo järgi, meie sarnaseks...” (1. Moosese raamat 1:26)

Ma meenutasin lapsepõlve, vaatasin oma vanu fotosid ja mälestusesemeid. Sellega seoses meenus mulle, kuidas ma noorukieas igavusehetkedel unistasin üleloomulikest võimetest, mida omasid koomiksikangelased.

Tegelikkuses on meil kõigil sellised omadused: meie nahk on võimeline parandama haavu, murtud luud kasvavad kokku, meie meeled tajuvad värve, helisid, maitseid, lõhnu, me peame meeles ilusaid mälestusi.

Meil on veelgi imelisemaid võimeid, nagu kannatlikkus, sallivus, mõistmine, empaatia ja armastus.

Looja on andnud meile uskumatuid omadusi ja oskusi, millele me tavaliselt ei mõtlegi. Sarnaselt koomiksikangelastele saame neid üleloomulikke omadusi kasutada iga päev ligimeste heaks, olgu heategude, rahalise abi, hingehoidliku vestluse või evangeeliumi kuulutamise kaudu.

Ma ei suuda küll paljaste kätega rauda painutada, nagu ma lapsena unistasin, kuid ma tahan lubada Jumala armastusel jõuda läbi minu nendeni, keda eluteel kohtan – et leida kadunuid ning võidelda kurjuse ja ebaõigluse vastu Jeesuse nimel.

John Porter (New South Wales, Austraalia)

PALVE:
Jumal, meie tugevus, me täname Sind imelise väe eest, mille oleme saanud Püha Vaimu läbi. Aita meil kasutada oma võimeid Sinu armu ja armastuse väljendamiseks. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas saan aidata kedagi Jumalalt saadud väega?

PALVE TULIPUNKT:
End alaväärsena tundvad inimesed

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.