Kannatlikkus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 27:1-14

Ometi ma usun, et saan näha Issanda headust elavate maal. Oota Issandat, ole vahva, ja su süda olgu kindel! Oh, oota Issandat! ” (Psalm 27:13-14)

Mu ema kannatas kuude kaupa hingamisraskuste all ja siis tabas teda südameinfarkt. Vaatamata paljude heade arstide pingutustele pole tänini emale pandud ühest diagnoosi ja määratud sobivat ravi. Olen erialalt kirurg-ortopeed ja mulle meeldib kokku panna murtud luid ning näha vahetult oma töö tulemust. Samas olen ka õppinud ootama Issandat, kes toob lootuse, paranemise ja väljavaated tulevikuks. Olgu problee-miks purunenud luu, haiged kopsud või süda – me ei suuda alati paranemist kindlustada, kuid Issand on meiega. Ka selgeid vastuseid omamata näen ma Tema headust oma pereliikmete, kaastööliste ja koguduse palvetes. Minu ema eest hoolitsenud arstid on abivalmilt leidnud aega vastata küsimustele ning pakkunud lohutust, lootust ja usku. Nad on mind julgustanud olema kindel usus ja Issanda ootamises, vaatamata probleemile ja selle võimalikule lahendusele.

Robert Boyce (Tennessee)

PALVE:
Armas Issand, lohuta haiguste käes kannatajaid, eriti siis, kui puuduvad selged vastused. Anna neile kannatlikkust oodata vastuseid, mida üksnes Sina võid anda. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Iga probleemi lahendamist alusta ja lõpeta usus.

PALVE TULIPUNKT:
Südamehaiguste käes kannatajad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.