Kuulutada Kristust armastuses

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 13:31-35

Sellest tunnevad kõik, et te olete minu jüngrid, kui te üksteist armastate. (Johannese 13:35)

Hiljuti külastas meid noor misjonäridest abielupaar. Jeff oli pikakasvuline noormees, kes armastas tänavakorvpalli mängida. Suureks kasvades tundis ta Jumala kutset misjonitööle. Nüüd oli ta koos oma abikaasa Channy’ga kuulutamas head sõnumit Kambodžas, kus on väga väike kristlik kogukond. Jeff rääkis vaimustusega oma tööst ja me nägime tema suurt kaastunnet inimeste vastu, keda Jumal samuti armastab. Ta õpetab tasuta inglise keelt, kasutades muude tekstide hulgas ka Piiblit. Abielupaar tegeleb noortega ning hiljuti asutasid nad spordiklubi.

Ühe kaasmisjonäri tehtud videost selgub, kuivõrd kõrgelt hindavad kohalikud inimesed keeletunde, kus neid kehva edasijõudmise pärast ei naeruvääristata, vaid armastatakse. Jeff ja Channy on loonud suhted, mille tulemusena on mitmed otsustanud Kristust järgida. Kõik ei saa olla misjonärid kaugetes maades, kuid saame ometi kõik midagi teha: julgustada kedagi, aidata eakat naabrit või kuulata ära kellegi mured. Armastuse tegude kaudu näitame ligimestele Jumala armastust.

Susan Thogerson Maas (Oregon)

PALVE:
Armas Jumal, täname Sind armastuse eest meie vastu. Aita meid teisi Sinu juurde juhtida armastusega, mida nende vastu üles näitame. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Armastus on tee Jumalani.

PALVE TULIPUNKT:
Jumala armastuse kuulutamine

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.