Jumala juhtimine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Joosua 3:1-5

Kui te näete Issanda, oma Jumala seaduselaegast ja leviitpreestreid seda kandvat, siis minge oma asukohast teele ja käige selle järel! (Joosua 3:3)

Pärast perekonnaga meeldivalt veedetud aega leidsin oma telefonist teate: Helista otsekohe haiglasse! Kui olin värisevate kätega numbri valinud, siis sain teada, et minu isa oli surnud. Mind tabas hirm, sest ma ei suutnud oma elu ilma isata ette kujutada. Ta oli olnud alati käepärast, alati nõu andmas, kuid nüüd oli ta läinud.

Piibel räägib sellest, kuidas Joosua ja iisraellased vajasid nõu enne Kaananimaa vallutamist. Jumal oli tõotanud neid juhtida, kui nad järgnevad seaduselaekale. Nii nad ka tegid ning Jumal viis nad otse läbi Jordani jõe võidukasse lahingusse Jeeriko linna alla. Jumala tõotus meie samme juhtida on täna veel jõus. Jumalale vaadates saame teha õigeid otsuseid oma eesmärkide ja eluviisi kohta. Pärast isa surma olin segaduses, ega osanud oma eluga edasi minna. Siis otsustasin Piiblit lugeda ja palvetada, et Püha Vaim juhiks mu mõtteid ja tegusid, üks päev korraga.

John Bagdanov (California)

PALVE:
Armas Issand, kui me ei tea mida teha, mõelda või öelda, siis aita meid usaldada Sinu sõna.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal juhib meid läbi palve ja Pühakirja lugemise.

PALVE TULIPUNKT:
Need, kes on kaotanud osaduse Jumalaga

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.