Jumala vaatenurk

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jeremija 29:11-13

Looda Issanda peale kõigest südamest ja ära toetu omaenese mõistusele! (Õpetussõnad 3:5)

Palju aastaid tagasi viibisin noortelaagris ja istusin ühel õhtul jõe ääres paadis. Mul oli olnud ebameeldiv päev, mil kõik näis minevat valesti. Vaatasin kurvalt jõele, mille kohal oli päike loojumas. Jõeäärsete puude peegeldused veel tekitasid mulje, nagu lõpeks jõgi otse metsa veerel. Kuna olin palju kordi jõge mööda sõitnud, siis teadsin, et tegelikult tegi see seal 90-kraadise käänaku ning jätkas oma teekonda metsa taga. See vaatepilt pani mind mõtlema, et sageli oleme enda arvates elus ummikusse sattunud. Olgu põhjuseks probleemid seoses tööga, suhetega või mistahes olukorraga – meid oleks nagu nurka surutud.

Sellistel aegadel on hea meeles pidada, et Jumal teab, mis meid ees ootab. Jumal näeb kogu jõge, ka seda head, mis käänaku taga ees ootab. Kui meile tundub, et elu ei vii meid kuhugi, siis usaldagem Jumalat ja oodakem kannatlikult seda, mis ootab meid ees järgmise käänaku taga.

Lia Evans (Lõuna-Austraalia)

PALVE:
Armas taevane Isa, kui me pole kindlad selles, mis meid ees ootab, siis aita meid Sind usaldada. Sinu tahte täitumine meie elus on palju parem kui oskame loota või ette kujutada. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal näeb alati suurt pilti.

PALVE TULIPUNKT:
Noored kristlikes suvelaagrites

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.