Elada õigesti

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. Kuningate 18:1-16

Hiskija palvetas: “Oh Issand, meenuta ometi, kuidas ma sinu ees olen elanud ustavuses ja siira südamega ja olen teinud, mis sinu silmis hea on!” (2. Kuningate 20:3)

Vanas Testamendis kirjeldatakse oluliste isikute elu peamiselt kahel viisil: ta tegi kurja Issanda silmis või ta tegi, mis oli õige Issanda silmis. Tavaliselt ma oma elu nii lihtsalt ei mõtesta. Massimeedia sunnib mind mõtlema oma välimusele, oma kodu kaunistamisele ja positsioonile ühiskonnas. Kerge on unustada, et igaviku nimel on sõnakuulelikkus Jumalale palju tähtsam kui sellised pisiasjad. Meil on kiusatus eirata isetut armastust, kuid need kokkuvõtted Vanas Testamendis meenutavad meile, et meie valikud ei tohiks toetuda oma minale ja heitlikele emotsioonidele.

Minu valikud peaksid sõltuma Jumalast ja Tema tahtest. Kui Jumal teeb kord mu elust kokkuvõtte, siis tahaksin kuulda Teda ütlemas: Ta tegi, mis oli õige Issanda silmis.

Holly Dickson-Ramos (Ontario, Canada)

PALVE:
O Jumal, aita meid armastada Sind, oma Jumalat, kogu oma südamega ja kogu oma hingega ja kogu oma jõuga ja kogu oma mõistusega, ning oma ligimest kui iseennast!

PÄEVA MÕTISKLUS:
Teen täna seda, mis on õige Issanda silmis

PALVE TULIPUNKT:
Tõsiste valikute ees olijad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.