Lihtne küsimus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. Kuningate 22:11 - 23:3

Sa ei tohi Issanda, oma Jumala nime asjata suhu võtta... (2. Moosese raamat 20:7)

„Ginger, kas sa armastad Jumalat,” esitas mu sõbranna ootamatu küsimuse. Ma vastasin jaatavalt, kuid küsimus oli väga üllatav. Jalutasime iga päev vahetundide ajal koos ning rääkisime usust ning elust üldiselt. Ma arvasin, et me teadsime teineteisest juba kõike, kuni ma kuulsin seda küsimust. Me rääkisime meie elus toimunud muutustest ning sellest, kuidas Jumal oli meid aidanud. „Kuid miks sa võtad Jumala nime asjatult suhu,” kõlas Sherry järgmine küsimus. Ainsa hetkega oli minu enesekindlus kadunud. Võtsin seda heatahtlikku manitsust kuulda ning muutsin sellest päevast alates oma kõnepruuki.

Kuningas Joosija mõistis muudatuse vajadust. Kui ta oli leidnud Seaduse raamatu, pidi naisprohvet Hulda seda talle seletama. Prohvetliku sõnumi sisuks oli, et rahvas oli Jumala hüljanud ning Tema viha on süttinud põlema. Joosija kombel uuendasin oma suhet Jumalaga. Tänasin Sherryt, kes juhtis mu tähelepanu asjadele, mille suhtes olin olnud pime ja hoolimatu. Ma ei unusta kunagi armastusväärsust, mida ta näitas üles minu ja Jumala vastu selle lihtsa küsimuse abil.

Ginger Robinson (Texas)

PALVE:
Armas Jumal, Sina tunned meie südameid ja soovi olla Sinu lähedal. Kutsu meid korrale, kui me Sinu teelt kõrvale kaldume. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas väljendan sõnadega armastust Jumala vastu?

PALVE TULIPUNKT:
Ususõbrad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.