Puhkepaus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 23:1-3

Kui ta siis rahvahulgad oli minema lasknud, läks ta üles mäele üksinda palvetama. Ja õhtu jõudes oli ta seal üksinda. (Matteuse 14:23)

Pärast töökoha vahetust hakkasin lõunapausi ajal kohalikus pargis käima. Ka talvisel ajal püüan teha väikese jalutuskäigu, et hingata värsket õhku ja pöörduda palves Jumala poole. Need hetked eemal lärmist, stressist ja kunstlikust valgustusest aitavad mul end koguda, et teha tööd pärastlõunal uue energiaga. Ka Jeesus võttis endale isiklikku aega. Ka keset teda ümbritsevate rahvahulkade tunglemist vajas ta aega oma Isaga kõnelemiseks. Ta veetis selle looduses, eemal oma õpilastest ja rahvast. Ta valas seal oma hinge välja, et saada uut jõudu edasi minemiseks. Kui Jeesus vajas aega palveks ja meditatsiooniks, siis vajame seda ka meie. Psalm 23 räägib meile, et Jumal juhib meid puhkama haljale aasale ja juhib meid hingamisveele, mis kosutab me hinge.

Minu igapäevased jalutuskäigud on aidanud mul näha, kuidas Jumal ilmutab end puudes, vees, tuules ja kaunites vaadetes. Need lõunapausid on aidanud mul säilitada hingerahu ning on uuendanud mu usku.

Sue Fairchild (Pennsylvania)

PALVE:
Armas Issand, täname sind looduses veedetud aja eest, mil saame osa Sinu rahust. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Puhkus võib tuua meid Jumalale lähemale.

PALVE TULIPUNKT:
Need, kelle elu on kiire

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.