Head annid

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 7:7-11

Maitske ja vaadake, et Issand on hea! Õnnis on mees, kes tema juures pelgupaika otsib. (Psalm 34:8)

Ühel kolmapäeva õhtul pärast jumalateenistust ulatas mu tütar Anna-Frances mulle ühe maiustuse oma kommikarbist. Ta teadis, et ma armastan karamellidropse ning ta oli ühe minu jaoks alles hoidnud. Sel õhtul pidin veel osalema pikal koosolekul ning jõudsin koju alles hilja. Läksin vaikselt tütre magamistuppa ja suudlesin magavat last laubale. Seepeale kuulsin unist küsimust: „Kas sa sõid karamelli ära?” See pani mind mõtlema sellele, kuidas Jumal meie eest hoolt kannab. Ta kingib meile ainult häid asju. Need võivad täita igapäevaseid vajadusi, nagu toit, riided või tarbeesemed. See võib olla midagi sellist, mida ei saa osta – vaikne vestlus kallimaga, julgustav kiri vanalt sõbralt või kaunis päikeseloojang. Vahel on Jumala kingitus uus töökoht, elukaaslase leidmine või uus sõprus.

Kui elu pakub meile uusi võimalusi, siis võtkem neid kui kingitusi Jumalalt. Tema jagab meile ohtralt häid asju, võtkem need rõõmuga vastu. Maitskem ja vaadakem, et Issand on tõepoolest hea!

Rhett H. Wilson (Lõuna-Carolina)

PALVE:
Hea Jumal, kelle käest tuleb kõik hea, aita meid mitte unustada Sinu armastavat olemust ja tahet meile häid ande jagada. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Täna tunnen rõõmu Jumala headusest

PALVE TULIPUNKT:
Vanemate armastuseta lapsed

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.